Logo Praktijk Mensenzorg

Praktijk Mensenzorg

Orthomoleculaire therapie
Kinesiologie
Continentiezorg

Achtergrond

Na jaren als verpleegkundige te hebben gewerkt ben ik in 2010 gestart met het volgen van verschillende cursussen in de kinesiologie. In 2012 heb ik de opleiding tot orthomoleculair therapeut afgesloten. Het vervolg hierop, de opleiding tot KPNI therapeut heb ik in Januari 2015 af gerond. KPNI staat voor Klinische, Psycho, Neuro, Immunologie. Het betekent dat gezondheid een balans is tussen alle systemen in ons lichaam.

2013 heb ik de opleiding tot allergie-therapeut afgerond en kan hiermee een allergie of intolerantie verminderen. 

In 2013 heb ik mijn praktijk voor kPNI en kinesiologie gestart. In de praktijk geef ik adviezen met betrekking tot voeding en bewegen en help ik mensen met kinesiologie weer in balans te komen zodat het lichaam zoveel mogelijk zichzelf kan herstellen.

Na twee jaar een praktijkruimte gedeeld te hebben, werd het  tijd voor een eigen ruimte. In Oktober 2015 heb ik een praktijk ggestart op Potgieterlaan 10F in Hazerswoude Rijndijk. 

Als aanvulling heb ik in 2016 de Oerslank methode gevolgd om mensen beter te kunnen begeleiden om op het juiste gewicht te komen. en ik heb de Masterclass Neurotransmitters afgerond.

 

Praktijk Mensenzorg

Loeteweg 37
2391 NM Hazerswoude-Dorp
Telefoon 06 442 608 46
E-mail info@praktijkmensenzorg.nl

mbog