Logo Praktijk Mensenzorg

Praktijk Mensenzorg

Orthomoleculaire therapie
Kinesiologie
Continentiezorg

Werkwijze

Als je voor het eerst in de praktijk komt zal ik door middel van een uitgebreid vraaggesprek bekijken welke klachten je heb en wat de oorzaak hiervan is. Door het stellen van vragen en door middel van spiertesten kan ik inzicht krijgen welke lichaamsprocessen uit balans zijn.

Samen bekijken we wat nodig en wenselijk is. Bij de ene persoon zal ik meer met kinesiologie werken en bij de andere persoon is voedingsadvies meer nodig. Regelmatig maak ik ook gebruik van reguliere zorg en worden de therapieën als aanvulling op elkaar gebruikt.

Klinische Psycho Neuro Immunologie

Bij klinische Psycho Neuro Immunologie bekijk ik welke werkingsmechanismen in het lichaam verstoord zijn en welke stategieen het lichaam gebruikt voor deze klacht. Door de juiste oorzaak van de klachten te achterhalen en daar de adviezen op af te stellen wordt de klacht verholpen. Voeding en beweging zijn in het hele proces van essentieel belang en deze zullen dan ook een belangrijk onderdeel zijn van een consult.

Kinesiologie

In de kinesiologie wordt gebruik gemaakt van spiertesten om verstoringen in het lichaam op te zoeken. Ik gebruik verschillende testen die elk informatie geven over een kleine puzzelstukje van het lichaam. Deze puzzelstukjes vormen met elkaar een beeld waar, waarom en wanneer de balans in het lichaam verstoord is geraakt.
Deze spiertesten gebruik ik ook om te testen hoe de balans in het lichaam weer hersteld kan worden.

 

 

 

Praktijk Mensenzorg

Loeteweg 37
2391 NM Hazerswoude-Dorp
Telefoon 06 442 608 46
E-mail info@praktijkmensenzorg.nl

mbog